Mikä ihmeen Rock’n’Tits?

Vuonna 2013 olimme molemmat nuoria, rock-henkisiä naisia luovalla alalla. Huomasimme, että ajatuksissamme oli paljon samaa: pieni kapinan kipinä kyti molempien sisällä. Päätimme tehdä jotain yhdessä. Jotain, joka yhdistäisi tatuoinnit ja valokuvauksen sekä ajatuksemme ympäröivästä maailmasta. Aloimme miettiä valokuvanäyttelyn järjestämistä. 

Aloimme ideoida eri skenaarioita, teemoja ja ylipäätään sitä, minkälaisia valokuvia on mahdollista ottaa. Ensimmäisen näyttelyn teemaksi valittiin vahva naiskuva. Halusimme saada kuviin munaa ja näyttää, että mimmeissä on asennetta. Vaikka vaikeita asioita tapahtuu, niistä selvitään, kukin omalla tavallaan. 

Projektin työnimenä oli alusta saakka Rokkia ja Tissejä. Mielestämme nimi oli niin osuva, tarpeeksi provosoiva ja se kiteytti ajatuksemme niin hyvin, että se myös jäi koko homman viralliseksi nimeksi. 

Olemme toteuttaneet tähän mennessä neljä valokuvaprojektia joista osa on ollu kiertäviä näyttelyitä. Haluamme ottaa esille ajankohtaisia asioita ja herättää keskustelua niiden ympärillä. Taustalla on halu vaikuttaa. 

Ajankohtaisuuden lisäksi ilmiön tarkoitus on aina ollut myös rohkaista ihmisiä heittäytymään ja jopa tekemään haaveistaan totta. Meille tärkeää on ennakkoluulottomuus, itsensä haastaminen ja kehittäminen sekä yhdessä tekeminen. 

Kiitos, että luit tämän ja tervetuloa tutustumaan sivuillemme syvemmin!

Terveisin

Titta ja Katri

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *