Kasvot Yksinäisyydelle -valokuvaprojekti

Kasvot yksinäisyydelle on viides Rock’n’Tits- valokuvaprojekti. 

Projektin tarkoitus on lisätä keskustelua ja ennaltaehkäistä yksinäisyyttä ruohonjuuritasolla.

Haluamme muistuttaa, että yksinäisyyttä esiintyy kaikissa ikäluokissa riippumatta siitä, missä asemassa joku on. Me emme voi ikinä nähdä ulkoapäin toisen ihmisen tarinaa, mutta voimme omilla pienillä teoilla tehdä paljon positiivista ympärillemme. 

Tavoitteena on tehdä yhdessä parempi arki. Sellainen, jossa useampi uskaltaa hymyillä bussissa, muistaa pirauttaa kaverille tai kysyä kollegalta, miten menee. 

Projekti koostuu valokuvanäyttelyn järjestämisestä lauantaina 12.10 Below Zero Tattoo Galleryssa sekä lokakuussa alkavasta sometempauksesta #kasvotyksinäisyydelle. Näyttely on nähtävillä vuoden loppuun saakka.

Oletko ollut joskus yksinäinen? Miltä se tuntui? Me haluamme vähentää negatiivista yksinäisyyttä, koska se on perseestä ja kaikkien tulisi voida tuntea olonsa hyväksi.

Haluammekin tarjota ilmaisen, avoimen potrettikuvauksen kaikille halukkaille, jotka uskaltavat antaa kasvot yksinäisyydelle! Kuvat ottaa Katri Kallio Photograhpy.

Voit tulla kuvattavaksi 17. tai 23.9 Below Zero Tattoo tiloihin klo 17 (Aleksanterinkatu 26, Tampere). Otamme mustavalkoisia potretteja, joita käytetään #kasvotyksinäisyydelle -sometempauksessa sekä osana valokuvanäyttelyä. Laitetaan yhdessä alulle viesti, että meistä jokainen muistaa ottaa muut huomioon, mutta myös uskaltaa olla oma itsensä!

Tätä sanomaa saa jakaa!

Voit osallistua projektiin myös tarinalla!

Etsimme vapaaehtoisia kertomaan omia tarinoitaan ja ajatuksiaan yksinäisyyteen liittyen sekä erityisesti vinkkejä, miten yksinäisyyttä voitaisiin vähentää. 

Tarinoita ja vinkkejä voi lähettää sunnuntaihin 22.9 saakka otsikolla ”Kasvot Yksinäisyydelle” sähköpostilla rokkiajatisseja@gmail.com tai lähettämällä DM Instagramiin @rockntits.

Valitsemme tarinoiden joukosta yhden kertomuksen, jonka pohjalta rakennamme yhden näyttelykuvan. Valinnasta ilmoitetaan henkilökohtaisesti ma 23.9. Valokuva toteutetaan tiistaina 24.9 Tampereella. Kuvattavaksi pääsee tarinan kertoja itse! 

Tarinoita ja vinkkejä käytetään osana Rock’n’Tits:n projektia. 

Tehdään yhdessä hyvää

Näyttelyavajaisten vapaaehtoinen pääsymaksu lahjoitetaan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Lisäksi järjestämme perjantaina 11.10 pienten tatuointien päivän, josta tuotto lahjoitetaan myös lyhentämättömänä apua tarvitseville.
Lahjoitusten kohde on Tampereella toimiva Kriisikeskus Osviitta.

Tervetuloa mukaan!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *