1

Valokuvaprojektin jatko-osa kuvattiin elo-syyskuussa 2015. Siinä kuvattiin ihmissuhteiden hankaluutta, motiiveja yksilön käyttäytymisen takana ja ihmisen tapoja reagoida vastoinkäymisiin. Miksi joku on suositumpi kuin toinen? Kuinka vilpittömiä olemme? Keneen tai mihin voi luottaa? Projekti pohtii elämää ryhmässä ja ryhmän paineen alla – onko ajanvietto ajan tuhlausta vai laatuaikaa?

Järjestyksessä toinen valokuvaprojekti oli huomattavasti ammattimaisempi kuin edeltäjänsä. Silti, pääpointti oli pitää hauskaa ja kuvata hienoja kuvia. Koska kaikki ovat mukana talkoilla, on tärkeää, että kuvauksissa ja palavereissa viihdytään. Tässä näyttelyssä kuvia oli enemmän kuin ennen. Malleja oli myös suurempi määrä ja ensimmäistä kertaa mukana oli myös miesmalleja. Tämä loi paitsi haasteita kuvausjärjestelyihin myös uudenlaista jännitystä ja kontrastia kuviin. Kaiken kaikkiaan hauskaa oli ja saimme juuri sellaiset kuvat, mitä halusimme!

 

Malleina: Aslak Junttu, Linda Frisk, Anni Mäkelä, Tiia Lehtelä, Jonne Saarela, Roosa-Maaria Nieminen

2

The second part of the project was shot in August and September 2015. Rock’n’Tits vol 2 wonders the complexity of relationships and discusses the motives behind one’s behaviour. Why is someone more popular than the other? How sincere are we? Can we trust anyone or anything? Person can feel totally alone even though there is an endless amount of entertainment available. The project ponders life in a group and individual under the group pressure. Are you wasting your time or having the time of your life?

The second photo collection felt more professional than then first one. There was a greater number of photos as well as models and – for the first time – we had male models as well. The dynamic in the group was good: team work was smooth and there was a different tension in the photos. The photoshoot was done like having fun and drinking beer with friends and the photos came out looking awesome!

Models: Aslak Junttu, Linda Frisk, Anni Mäkelä, Tiia Lehtelä, Jonne Saarela, Roosa-Maaria Nieminen

rokkiajatisseja_kuva7_katrikallio